Magyar Vöröskereszt
Magyar Vöröskereszt
Magyar Vöröskereszt

300 diákot csábítottak el a zombik

Sikeres volt a Magyar Vöröskereszt és a FOX Magyarország közös véradóakciója. Négy helyszínen háromszáz főiskolás és egyetemista adott vért, több mint százan első alkalommal.

Több külföldi ország után a Magyar Vöröskereszt és a magyar FOX is véradókampányt indított. A 9. Országos Felsőoktatási Véradóversenyhez kapcsolódva, októberben az Eötvös Loránd Tudományegyetemen, az Óbudai Egyetemen, a Debreceni Egyetemen és a Szegedi Tudományegyetemen a figyelemfelkeltő programoknak köszönhetően összesen 300 fiatal jelent meg vért adni, közülük több mint 100-an első alkalommal adtak vért.

Az első 100 véradó minden helyszínen garantált ajándékot kapott. Emellett a véradásokon kapott kuponok segítségével a http://www.twdverado.hu/ oldalon további exkluzív, The Walking Dead-es ajándékokra pályázhatnak a véradók.

A The Walking Dead ötödik évada október 13-án a világ 126 országában debütált. A sorozat új epizódjaiban még keményebb helyzetekre és kiélezettebb konfliktusokra számíthatunk. A csapat túlélésért folytatott küzdelme soha nem volt még ennyire elkeseredett és nehéz. Miközben hőseink igyekeznek legyőzni az új akadályokat, egyetlen kérdés kísérti mindannyiukat: azok után, amit láttak, tettek, feláldoztak és elvesztettek, végül kivé váltak? A The Walking Dead legújabb epizódjait hétfő esténként 21:50-kor láthatják a nézők- kizárólag a FOX műsorán!