Magyar Vöröskereszt
Magyar Vöröskereszt
Magyar Vöröskereszt

Adj vért a Coke Ugró1etem döntőjén

November 12-én rendezik meg a Coke Ugró1etem döntőjét Budapesten. A Petőfi Csarnokban megrendezett eseményen véradásra is lesz lehetőség. A véradók között egy Coca-Cola minihűtőt is kisorsolnak.

Végéhez közeledik az egyetemistáknak indított bajnokság, a Coke Ugró1etem, amelyre több mint 300 egyetemi csapat nevezett. A döntőt november 12-én 16 órától Budapesten a Petőfi Csarnokban rendezik meg, ahol a 10 legügyesebb csapat küzd meg az első helyért. Az ingyenes eseményre a szervezők mindenkit várnak, aki szeretne szurkolni, ugrálni vagy éppen bulizni egy nagyot. A döntőn fellép a Mary PopKids is.

Idén ugrálni hívott mindenkit a Coke Funiversity az egyetemistáknak szervezett programjával, az Ugró1etemmel. A kimondottan erre a programra létrehozott, telefonra letölthető applikáció segítségével bárki bárhol ugróiskolázhatott, és az ugrálással elégetett kalóriákkal pedig 5 fős csapatok nevezhettek az egyetemek közötti játékos küzdelembe.A versenyre 3 budapesti és 7 vidéki egyetemről összesen 300 csapat jelentkezett, amelyek közül a budapesti döntőn a legjobb 10 mérheti össze erejét.

A döntő alatt DJ Revolution szórakoztatja a látogatókat, akik számos programmal találkozhatnak a délután folyamán: a csapatok és a nézők Varró Gyulával, a Coca-Cola Testébresztő nagykövetével melegíthetnek be; lesz Coca-Cola kalandpark, ahol játékos feladatok várják a közönséget; bárki készíttethet egyedi hűtőmágnest saját fotóval, és a szurkolókat is számos eszköz segíti majd, hogy kedvenc csapatukat erősítsék.
A döntőn ott lesznek a program nagykövetei: Szabó Zsófi, színész-műsorvezető és Bártfalvi Sándor Sanyóca, a Mary PopKids frontembere – aki zenekarával a döntőn fergeteges bulit is ad.

Akik a mozgás és a szurkolás mellett segíteni is szeretnének másokon, a Magyar Vöröskereszt jóvoltából véradáson is részt vehetnek. A véradáshoz szükséges a személyi igazolvány, lakcímkártya és a TAJ-kártya is. A véradók között egy Coca-Cola minihűtőt sorsolnak ki a nap végén.

Időpont: 2014. november 12. – 16:00-kb. 21.00 óra
Helyszín: Budapest, Petőfi Csarnok, Városliget, Zichy Mihály út 14.

Az esemény Facebook linkje:
https://www.facebook.com/events/560091957425541/?fref=ts