Magyar Vöröskereszt
Magyar Vöröskereszt
Magyar Vöröskereszt

Segíts velünk, hogy minden mesének jó vége legyen! – A Laposa Birtok és a Magyar Vöröskereszt kampánya

A Laposa Borbirtok és a Magyar Vöröskereszt újabb együttműködése a koronavírus elleni küzdelemben.

Az elmúlt hetekben megtanultuk, hogy a koronavírust komolyan kell venni. Felelősen viselkedni, otthon maradni, a másokkal való érintkezést a minimális szintre csökkenteni. A Laposa Birtok #borozzotthon kezdeményezése is ezért indult el: a kampányban kedvezményes csomagajánlatokat lehet rendelni otthoni kiszállítással, a birtok borásza, Laposa Zsófi pedig rendszeresen tart online kóstolókat, szőlész-borász „kanapé-kurzusokat”. A pincészet már többször együttműködött a Magyar Vöröskereszttel, most is úgy döntöttek, igyekeznek segíteni a Vöröskereszt koronavírus elleni harcában.

 

Most különösen fontos, hogy összefogjunk!

 

A Magyar Vöröskereszt kiemelt fontosságú tevékenységet végez a koronavírus elleni harcban. A folyamatos és hiteles tájékoztatás mellett hivatásos dolgozók és önkéntesek segítenek a leterhelt kórházaknak, közösségeknek. Védőeszközöket és fertőtlenítőszereket szereznek be, felszereléseket biztosítanak a járvány elleni harchoz, pszicho-szociális segítséget nyújtanak. Emellett gyűjtenek, például azért, hogy anyagilag támogassák a fokozott terhelés alatt álló szociális ellátást. Az online felületen beérkezett adományokat elsősorban Magyarországon használják fel.

 

 

A #borozzotthon kampány folytatásaként a Laposa Birtok egy különleges csomagot állított össze, melynek megvásárlásával a Magyar Vöröskereszt munkáját támogatod – kartononként 2000 forinttal.

 

A csomag tartalma, melyet egyenesen Badacsonyból, ingyenesen szállítanak házhoz, védőruhában:

• Laposa Friss

• Laposa Illatos

• Laposa Rosé

• Laposa KőKövön Furmint

• Laposa Istenmeredekje Kéknyelű

• Laposa Aranydomb Juhfark

+ ajándék kulcstartó

 

A csomag ára: 23 400 forint (ingyenes szállítás), amelyből 2 000 forintot juttatnak kartononként a Magyar Vöröskeresztnek a koronavírus elleni védekezésre.