Magyar Vöröskereszt
Magyar Vöröskereszt
Magyar Vöröskereszt

Vért adott a Petőfi Rádió két műsorvezetője

A Petőfi Rádió két műsorvezetője, Buda Márton és Péczeli Dóra is vért adott nyári véradókampányunk keretében az EFOTT-on és elindították saját véradóláncukat is. Buda Marci a népszerű Wellhello tagjait, Fluor Tomit és Diazt kérte fel, hogy adják vérüket a jó ügyért.

A Magyar Vöröskereszt pénteken 150 közszereplőnek, újságírónak és vállalati vezetőnek küldött ajándékot. A nők egy Szekszárdi Bikavért, a férfiak pedig egy szál vörös rózsát kaptak, ezzel az üzenettel: Adj vért, és add tovább! A megajándékozottak között volt a Petőfi Rádió két műsorvezetője, Péczeli Dóra és Buda Márton is, akik az EFOTT-on vért adtak és elindították saját véradóláncukat is. Marci a népszerű Wellhello tagjait hívta véradásra. Kíváncsian várjuk, hogy Fluor Tomi és Diaz elfogadják-e a felkérést. Mi minden esetre biztosak vagyunk benne, hogy a véradás igazi elnöki ügy! 

Csatlakozz Te is nyári véradókampányunkhoz. Adj vért, és add tovább! Hívd véradásra három ismerősödet és indítsd el saját véradólácodat itt: www.veradas.hu/veradovagyok

Köszönjük a Petőfi Rádiónak, hogy a médiumok közül elsőként csatlakozott véradókampányunkhoz!